Cautare

538 de rezultate pentru "deranjamente telecom bacau" (3.38 secunde)
Cu doua zile in urma, potrivit asteptarilor, judecatorul sindic de la Tribunalul Bacau a confirmat planul de reorganizare a Rafo Onesti, el constatand ca toate cerintele legii au fost respectate.
Astfel, noii guvernanti isi tin promisiunea facuta in fata electoratului, desi masura este tardiva si nu va putea sa impiedice reorganizarea Rafo dupa planul aprobat deja, cu mai bine de o luna in urma, de Judecatoria Bacau.
Potrivit “Ziarului de Bacau“, care-l citeaza pe administratorul judiciar al Rafo Onesti, Florin Dragomir, decizia Guvernului de a suspenda aplicarea ordonantei date in favoarea Rafo si Carom nu are nici o influenta asupra planului de reorganizare.
Cea mai mare fabrica de hartie de ziar din tara, Letea Bacau, a crescut de ieri preturile cu 2,2%, aproximativ 10 euro/tona, ne-a declarat Dan Ciule, directorul comercial al fabricii.
Anul trecut au fost construite 21 benzinarii la Arad, Constanta - 2, Bacau - 2, Bistrita, Botosani etc. In prezent, Downstream detine 238 de statii de distributie a carburantilor:
linia de montaj, in cadrul unui eveniment desfasurat in prezenta conducerii companiei, a reprezentantilor administratiei locale si a proprietarului masinii, un client din Bacau.
Controlul a avut loc in zone defavorizate din judetele Alba, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Caras-Severin, Covasna, Harghita, Hunedoara, Gorj, Maramures, Prahova, Salaj, Sibiu, Suceava si Tulcea.
Promotiile bazate pe cupoane vor incepe in Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Timisoara si Iasi si se vor extinde in toata tara in cursului acestui an si in 2006.
In acest timp, sindicalistii au declansat numeroase actiuni de protest. Unele proteste au luat forme violente - asediul Prefecturii Bacau sau blocarea drumului national care leaga Bacaul de Onesti.
Liderul sindicatului Rafinorul, Ion Marian, citat de “Ziarul de Bacau“, a spus ca rafinaria poate fi repornita prin eliberarea certificatului de exonerare a datoriilor.
Potrivit sursei citate, Directia Silvica Neamt este implicata, de ani buni, in “razboiul“ retrocedarilor terenurilor ce sunt dorite de Mitropolia Moldovei si Bucovinei. Un astfel de caz se judeca acum la Curtea de Apel Bacau.
Integrarea in Uniunea Europeana poate scoate Romania de pe piata cartofului, sunt de parere reprezentantii producatorilor de cartofi, comenteaza “Ziarul de Bacau“.
Romtelecom organizeaza in aceasta vara o serie de concerte de muzica romaneasca in orasele Arad, Baia Mare, Bacau, Iasi, Bucuresti, Galati si Constanta.
Mii de persoane evacuate, sute de case distruse si zeci de mii de hectare de terenuri agricole sunt afectate de inundatii, cele mai mari pagube fiind inregistrate in judetele Bacau, Braila, Galati si Vrancea.
Debutul lui octombrie aduce pentru companiile aeriene inceputul perioadei de extrasezon, ceea ce, din punct de vedere al calatorilor, inseamna o scadere a pretului biletelor cu aproximativ 50-100 de euro, titreaza „Ziarul de Bacau“.
Suma de 353 milioane de lei vechi va ajunge la 18 familii din judetele Alba, Bacau, Dimbovita, Dolj, Iasi, Ilfov, Mures, Olt, Prahova, Satu Mare si Vaslui pentru refacerea locuintelor distruse de inundatii si intemperii.
Judetele pentru care au fost aprobate cele mai mari fonduri de la bugetul de stat sunt Alba, Bacau, Bihor, Constanta, Cluj, Vaslui.
Cu o cifra de afaceri de peste 241 de milioane de euro in 2004, Electrica Moldova are circa 1,3 milioane de clienti in sase judete, Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui.
In acest sens, sint date ca exemplu 20 de donatii facute PSD Bacau si organizatiilor acestui partid din sectoarele 1,2 si 6, în suma de 147.600 de lei.
Acuzatiile extrem de grave care planeaza asupra fratilor Iancu nu impieteaza cu absolut nimic prosperitatea afacerilor acestora.
google-analytics.com